Noros ir Kaštonės operacijai

Mes prašome Jūsų pagalbos ir mes tikime, kad kartu galime sukurti stebuklą.
Norą ir Kaštonę būtina operuoti Lenkijos klinikoje. Vardan šių gyvūnų gyvybės ir gyvenimo be skausmo siekiame surinkti 5000 Eur.

Surinkta
5334EUR
Mūsų tikslas
5000EUR
Parama skiriama
Noros ir Kaštonės operacijai

Esame nepaprastai Jums visiems dėkingi! Mažiau nei per 24 valandas, atrodytų, sunkiai įgyvendinama siekiamybė surinkti nemažą kiekį lėšų Noros ir Kaštonės operacijai tapo realybe.

Daugybė žmonių šių kumelių skausmui liko neabejingi. Jie patikėjo, kad kenčiantis gyvūnas nenusipelnė eutanazijos, jis vertas gyvenimo, jei tik tokį, mes, žmonės, įdėję širdies ir pastangų, galime jam padovanoti. Mes jau organizuojame kelionę į Lenkijoje įsikūrusias klinikas, todėl naujienų apie Norą ir Kaštonę laukite jau visai netrukus.

Ačiū labai!

Arklių slėnyje gyvenačioms kumelėms Norai ir Kaštonei kiekviena akimirka kuria nepakeliamus skausmus. Nora didžiąją paros dalį praleidžia gulėdama, judėti jai nepaprastai sunku ir skausminga, net keletas mažų žingsnelių iki vandens ar šieno yra didelis iššūkis. Vienintelė galimybė Norai toliau gyventi - operacija. Kaštonė Norai neatsiejama palydovė, Nora jos prieglobstis, draugystė, saugumas ir noras gyventi, šiuos du arklius supynęs nepaprastas ryšys, tikras ir nesuvaidintas. Nors Kaštonės būklė, lyginant su Noros, daug geresnė, operacija jai taip pat reikalinga, tai vienintelis būdas leisiantis kumelei toliau gyventi be skausmo.

Po ilgų paieškų, šiandien mes turime tik vieną galimybę išgelbėti Norai gyvybę, ją sutinka operuoti "Equi Vet Serwis" arklių klinika įsikūrusi šalia Poznanės, Lenkijoje. Numatoma operacijos, kuri būtų atliekama Norai kaina - 1200 EUR, Kaštonei - apie 700 EUR. Lenkijos specialistų teigimu, operacijos nesudėtingos, atlikus jas, kumelės galėtų mėgautis gyvenimu be skausmo. Noros ir Kaštonės laikymo išlaidos klinikoje abiems kumelėms bendrai mums kainuotų 20 eur per parą. Norai ir Kaštonei klinikoje gali tekti praleisti iki 4 savaičių, o gal ir daugiau, jei sveikatos būklė paūmėtų arba atsirastų komplikacijų. Galime pasidžiaugti, kad pavyko rasti žmogų, kuris sutinka padėti gyvūnus transportuoti, todėl tokį tolimą kelią galėsime įveikti ir laimingai grįžti namo už daug mažesnę, nei įprastai kainą - 1200 EUR.

Galutinė klinikos pateiktos sąskaitos suma mums nėra žinoma. Papildomai privalome skaičiuoti klinikoje naudojamas priemones tvarstymui ir kitas nenumatytas išlaidas. Šias išlaidas turime numtatyti, nes deja, jų padengti iš Žirgų globos asociacijos biudžeto neturime galimybių. Papildomos, nepanaudotos lėšos bus skiriamos Noros ir Kaštonės reabiliacijai ir gerovei užtikrinti.

Mes prašome Jūsų pagalbos, jei nesate abejingi šiems dviems nepaprasto grožio ir geros širdies arkliams. Mes tikime, kad kartu galime sukurti stebuklą. Net ir maži žingsneliai, kartais būna didžiuliai.