Po Lietuvą su žirgais 2016

Rugsėjo pradžioje per Lietuvą motociklininkai važiuos šimtus kilometrų. Projekto metu surinktos lėšos padės peržiemoti Žirgų globos asociacijos prieglaudos augintiniams.

Surinkta
654EUR
Mūsų tikslas
1000EUR
Parama skiriama
Paramos projektas baigėsi

Žirgų Globos Asociacija rūpinasi žirgais, kurie buvo paimti iš juos neprižiūrinčių ūkininkų ar žirgynų. Be viso to organizacija dar atlieka ir edukacinę misiją - šviečia žirgų laikytojus, kaip reikėtų atsakingai rūpintis savaisiais augintiniais, kad jie visada būtų sveiki ir prižiūrėti.

Jūsų paramą labai vertiname. Net patys žirgai dėkoja kinkuodami galvas ir šokinėdami savo pievelėje. Tačiau... vien tik tuo viskas nesibaigia- kiekvienas paaukotas Euras mus įpareigoja vykdyti mūsų edukacinę misiją- skleisti žinutę apie atsakingą žirgų laikymą.

Įgyvendinti švietėjišką veiklą sutiko pagelbėti žymus keliautojas motociklu Aidas Bubinas. Jis kartu su Vaidu Baumila ir kitais baikeriais Rugsėjo mėnesio pradžioje leisis į kelionę po Lietuvą ir aplankys žemiau aprašytus taškus. Kuo daugiau paramos surinksime, tuo daugiau taškų aplankysime.

Jei surinksime

1000 EUR
500 EUR

Aplankome gero pavyzdžio žirgyną, kuriame puikiai rūpinamasi žirgais. Šiame žirgyne keliautojai galės išmėginti savo jėgas jodinėdami.

Susitinkame su moksleiviais Varėnos raj. Keliautojai dalinasi patirtimi, kelionių įspūdžiais, aprodo savo motociklus bei skatina vaikus atsakingai siekti savųjų tikslų. Organizacijos atstovė papasakos apie žirgų laikymą ir viso to teikiamus džiaugsmus.

Finišuojame globojamų žirgų centre Marcinkonyse. Keliautojus pasitiks pagrindiniai šios akcijos herojai - 8 centre gyvenantys žirgai.

Pakeliui aplankome Arklio muziejų. Susipažįstame su šio nepamainomo žmogaus pagalbininko istorija.

Užsukame į vieno iš šiuo metu globojamo žirgo gimtinę. Pristatysime šio žirgo atsiradimo globos centre istoriją.

2000 EUR ir daugiau
1500 EUR

Surengiame edukacinę vienos dienos ekskursiją 15 socialiai remtinų vaikų į žirgų globos centrą. Vyksta edukaciniai užsiėmimai, pažintis su žirgais ir kitos pramogos.

Padedant socialiniams darbuotojams pakviečiame 3 socialiai remtimus vaikus nemokamai dalyvauti kasmetinėje vasaros stovykloje "Šokantys su žirgais" žirgų priežiūros centre Marcinkonyse. Tai 5 dienų edukacinė ir pramoginė stovykla vaikams, kurioje jie didžiąją laiko dalį praleidžia būdami šalia žirgų.