Vienu žingsneliu arčiau [REGISTRACIJA]

Žirgų globos asociacija kviečia Jus atvykti į Dzūkiją ir praleisti atradimų kupiną dieną gamtoje kartu su mūsų ganyklos gyventojais!

Nesvarbu, ar jau seniai esate šių nuostabių gyvūnų mylėtojas ar šį susižavėjimą vis dar nedrąsiai slepiate savyje, atvykite pabūti kartu! Šią dieną bandysime pažinti ir suprasti arklius geriau, įsiklausyti į jų poreikius ir instinktus, pamatyti elgseną ir tarpusavio bendravimą iš labai arti, pajausti šių gyvūnų laisvės troškimą, išmokti jaustis drąsiai ir saugiai būnant šalia. Pažadame daug teigiamų emocijų ir įsimintinų akimirkų.

Ši vieta kitokia, stebinanti arklių karalystė. Čia nebus balno, žąslų, jojimo, nebus jokios prievartos ir išnaudojimo, tik žmogaus ir arklio draugystė, pasitikėjimas, tik vienas nedidelis žingsnelis arčiau stipraus abipusio ryšio.

Dalyvaudami renginyje prisidedate prie arklių gerovės. Finansinę paramą panaudojame pašarams, medikamentams, veterinarinei priežiūrai, ūkio priežiūros reikmėms. Tik Jūsų dėka turime galimybę parodyti šių gyvūnų grožį ir dvasią.

Esant ekstremalioms oro sąlygoms, renginys gali būti perkeltas į kitą dieną arba atšauktas. Renginiui neįvykus dalyvio mokestis bus grąžintas.

Labai prašome padėti kitiems pasiekti atokiame Lietuvos kampelyje įsikūrusias mūsų ganyklas. Jeigu turite galimybę priimti pakeleivį, registracijos metu pastabose įrašykite iš kokio miesto atvyksite. Šią informaciją taip pat galite pranešti žemiau nurodytais kontaktais.

Renginio programa pritaikyta suaugusiems, dalyvių amžius nuo 15m.

Daugiau informacijos renginiai@zga.lt
arba tel: 8 622 05087 / 8 673 31392

Registracija į šį renginį baigėsi